Wiedźmini w Perfect World
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Vilquor Piwochlap napisał:
Zatem ja również coś niecoś napiszę o sobie.
Paweł, alias Piwochlap, nazwisko znane nielicznym. Znany ze swego zamiłowania do złocistego, pieniącego się obwicie trunku. Interesuję się tematyką fantasy, Mangą i Anime. Amatorsko od czasu do czasu pisze opowiadania (o ile moje wypociny można nazwać szumnie jakąkolwiek twórczością). Cenię sobie wierność i oddanie i to samo staram się dawać tym, którzy wytrzymali ze mną na tyle długo by być mymi przyjaciółmi.
Zawodowo pracuję w Odlewni Żeliwa (Jak przystało na krasnoluda) jako wybijacz.
To chyba wszystko.
esqlap napisał:
Witam
Konrad się kłania ze Zgierza. Taka zapyziała mieścina koło Łodzi. No przynajmniej jest gdzieś wyskoczyć w weekend. Cóż wskoczyło mi już 30 wiosen a obecnie pracuje w branży komuterowo-internetowej, dlatego jestem dostępny w necie przez większość dnia ;P. Lubie poczytać sensacje, kryminał no i fantastyke. Moi ulubieni autorzy to m.Crichton i J.R.R. Tolkien. Nie pogardzę też dobrym filmem a moim hobby jest wędkarstwo choć ostatnio trochę je zaniedbałem, ach ten brak czasu. No mam nadzieje, że wystarczy nie lubię takich długich esej pisać. Pozdrawiam
Crivo napisał:
Imię - Artur (nick - Crivo / szelma)
Wiek - 29 lat (czyli już z górki)
Zamieszkały w Ostrowie Wlkp. Niestety ofiara kryzysyale dzięki temu mam więcej czasu na remont domu.
Słucham głównie bluesa i muzyki klasycznej (nie żebym nie dał rady wszystkiego, w zależności od nastroju, ale te do mnie przemawiają najlepiej). LC to mój drugi mmorpg po StarWars Galaxies. Dotychczas mój kontakt z mmo dotyczył fps (AmericasArmy, Combat Arms, Red Orchestra).
Pozostały czas zajmuje mi pies, ma 9 lat ale zachowuje się jak szczeniak więc zajmuje mi dużo czasu ale bez niego życie byłoby nudne), komputery (projektowanie - amatorsko), czytanie książek (w tv już totalnie nic nie ma) - głównie techno-thrillery (Tom Clancy, Lary Bond itp.) oraz wszystko co związane ze StarWars (totalny maniak).
To by było na tyle - w końcu to nie biografia i nie chcę was zanudzać
Kazim napisał:
Hello all
imię - Krzysztof
wiek - oj... 34 zimy
skąd? Wodzisław - śląskie
Coś więcej o mojej "skromnej" osobie? pracuje ciężko i walczę jak niektórzy z kryzysem - jak na razie ze skutkiem pozytywnym. Praca na szczęście w firmie państwowej :-) i nie jest to kopalnia :-)
Uwielbiam gry ale tylko wybrane - jak na razie grałem kilka lat ze zgrana paczka znajomych w lineage2 lecz grupa się rozsypała więc trzeba było poszukać innej gry i nowych znajomości :-) do tej gry namówił mnie mój "nauczyciel" z l2 jako gry z duszą lineage :-) i jak na razie jestem zadowolony.
Prywatnie uwielbiam gotować - ale tylko dla siebie... no i czasem dla grona szerszego :-) poza tym basen i plaża to jest to co kocham:-)
to i ja dodam cos od siebie....
jak juz wiekszosc wie Kasia to moje imie, a dokladniej to Kasia 2 bo nie bylam pierwsza... mam 19 lat, studiuje. Co lubie? wszystko, ale to tyle co nic wiec z tych ciekawszych to książki, głównie fantasy, SF nie lubie, moje czasy to średniowiecze, ewentualnie starożytność... uwielbiam fotografie i mam nadzieje wkrotce troszke czasu jej poswiecic, od czasu do czasu słucham muzyki poważnej jak jeden z moich przedmówców
ale rzadko, dla relaksu, a co do innych rzeczy to wszystkiego po troszku
Witam Na imię mam Gosia i mam 18 lat. Mieszkam aktualnie w Połczynie (zachodniopomorskie). Głownie zajmuję się teraz szkołą, ale także PWI, muzyką (clubowa, RnB), zwierzęta;). Uwielbiam ogladać filmy(komedie romantyczne, wojenne) i seriale np. Plotkara;). Mam dwa pieski z ktorych jeden nie odtępuje mi na krok:D. Na koniec dodam ze grami mmorpg zarazil mnie kuzyn gdy mialam jakies 13 lat,
hihi
Pzdr
Cześć!!!
Mam na imię Katarzyna, jestem spod znaku zodiaku Ryby, mam 20 lat. Jestem na 2 roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa na Uniwersytecie Śląskim. Uwielbiam grać w PWI bo to mnie odpręża. Prowadzę warsztaty tańca dawnego (późne średniowiecze), przez rok uczyłam się tańca irlandzkiego i należę do bractwa rycerskiego. Lubię fantasy: książki, filmy itp. Przeczytałam: Władce Pierścieni (temat mojej pracy maturalnej, a dokładnie język Quenia i Sindarin),saga Zmierzch, Hobbita, Wiedźmina (dawno i nie do końca), Harrego Pottera.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam nazywam sie Leszek
Jestem Fizykiem Technikiem telekomunikacji i elektronikiem mieszkam w Warszawie mam 25 lat lubie wszystko co zwiazane z naukami technicznymi i matematyczno-przyrodniczymi. Żegluje (jestem sternikiem jachtowym) i trenuje taniec toważyski od ponad 12 lat. Lubie rozwiazywac różne zagadki, tworzyc teorie uczyc się z przekazu slownego (czytam tylko jesli musze ). Lubie sluchać muzyki klasycznej szczegolnie Mozarta, Bacha, Brahmsa i Straussa nie przepadam za Chopinem, lubie tez sluchac PoPu i dobrego rocka oraz kazdej muzyki tanecznej (najbardziej lubie piosenki Briana Adamsa). Lubie Komedie romantyczne, filmy s/f i fantazy. Z ksiazek nienaukowych chyba jedyna ktora przeczytalem (wielki sukces
) byly wszystkie tomy Harrego Pottera.
Jestem wierny swoim zasadom nie pije alkoholu, kawy, coli ani żadnych sportowych wspomagaczy. Nie pale. Nie przechodze na czerwonym świetle i takie tam . Najwazniejsze sa dla mnie prawa czlowieka i ekologia oraz wlasny ciągly rozwój. Ludzie sa dla mnie wazni jak sa a jak ich nie ma tez sie nie nie nudze. Zawsze jest jakas teoria do stworzenia czy poezja do napisania. Jestem wiecznym obtymista i staram sie to podejscie także zaszczepiac u innych.
Lubię intensywną prace której podjąlem sie z własnej woli ale lubie tez leniuchować. Lubie późno chodzic spac i późno wstawać.
Uwielbiam uczyć (to moja główna pasja) zarówno uczniów w szkole, na uczelni jak i kazdego kto się nawinie (przekazywanie wiedzy daje mi najwieksza satysfakcje)
Uwielbiam dzieci, patrzec sie na nie, bawic sie z nimi (moglbym to robic caly dzień) (mówie tu o dzieciach do pewnego wieku ). Czasem sie łapie na tym, że chce mieć żone nie po to by z nią być tylko po to by mieć z nią dzieci (przynajmniej jedną córke musze mieć). Tak czy inaczej do łóżka pójde tylko i wyłącznie z żoną (to kolejna zasada). Narazie jestem kawalerem wolnym i czekam na propozycje
.
Przed PW gralem min. w Lineage 2 przez 7 lat. Przeszedlem tez Diabla w pelnej numeracji wszystkie Warcrafty, Starcrafta, Morowinda, Obliviona, NWN i sporo innych. Lubie gry komputerowe, planszowych nie lubie bo zabardzo mnie nudza (nieuznaje takze gier w ktorych da się zginąc trwale swoja postacia). Jak narazie ze wszystkich gier w ktorwe gralem podoma mi się Oblivion przydała by sie wersja internetowa
.
naprawdę nazywam się Lucjan Sienkiewicz. Urodziłem się jesienią 24 października w roku 1984 (tak jak książka Orwella ) w Warszawie...w stolicy mieszkam całe życie w dzielnicy Rembertów. Nie zamierzam tu zostawać na stałe ale nawet mam już sprecyzowane miejsce przeprowadzki, ale to dopiero za kilka lat. Interesuję się muzyką (każdy rodzaj oprócz disco polo), filmem oraz sportem (głównie kibicowanie ) jestem fanem Legii Warszawa, Olimpii Elbląg, Pogoni Szczecin i Zagłębia Sosnowiec. Ponadto uwielbiam czytać i jak nie robię nic ani nie gram w PW to połykam książki w szybkim tempie Kocham zwierzęta a w szczególności koty Jeśli ktokolwiek będzie potrzebował więcej informacji na mój temat to zapraszam na gg odpowiem na wszystkie pytania
ze względu na dużą sympatię do kotów zamieszczam moje zdjęcie z przedstawicielem tego rodzaju stworzeń
Klik do galerii
zdjęcie troszkę stare ale w sumie nie mam lepszego
Ostatnio edytowany przez GORIOR_PL (2009-11-05 00:22:06)
to moze i ja cos dorzuce o sobie:)
wiec nazywam sie krystian mam 22 lata pochodze z niewielkiej miejscowosci stezyca jakies 60 km od gdanska. do niedwna bylem zolnierzem ale moja przygoda z wojskiem skonczyla sie przez ciezki uraz kolana. interesuje sie historia jestem znawca zakonu templariuszy:) kiedys trenowalem boks i kickoxing obecnie ofiara kryzysu ale jakos sobie radze piszac prace maturalne i dyplomowe:) slucham wszystkiego zaleznie od nastroju od muzyki klasycznej po gotyckiego rocka:) moj przygode z grami mmo zaczale od metina potem gralem wshaiya i lc a tam odnalazla mnie Ala i tak trafilem na PWI :)no i to by bylo chyba najwazniejsze nie bede was zanudzal swoja historia w koncu to nie biografia:P
Gość
Czesc , Jestem Klaudia mieszkam we wrocławiu, mam 20 lat , kocham zwierzeta, muzykę hardcore, czasem cos lzejszego jak muzyka klasyczna ale czasem tez cos mocniejszego jak metal , studiuję na uniwersytecie wrocławskim stosunki miedzynarodowe, kocham roznego rodzaju wyjazdy zagranice, w wolnym czasie (ktorego mam bardzo malo niestety) ucze sie jezykow obcych jak japoński , teraz zaczynam jeszcze chinski i hiszpański, Lubie wszystko co stare czyli archeologia i historia, bardzo szybkie samochody a dokladniej jazdę nimi
podobnie jak Ala mam zasady zyciowe ktorych sie trzymam w sumie anwet w moim imienniku tez jest mala zmianka o tym ze mam bardzo silna moralnosc
co jest w 1000% potwierdzone w realu
Jestem niesimiala w stosunku do mezszczyzn ale bardzo rozgadana:P wiec troche to udaje mi sie ukryc XD Jeśli coś jeszcze bedzie was interesowac z checią dopowiem
i w odpowiedzi na Kazima pytanie
bo widze ze Ala usunela dwa nastepne posty to ... Nie niestety jestem samotna:P
Ostatnio edytowany przez KaoruPL (2009-12-08 15:54:17)
Nowy użytkownik
Mam na imie Daniel. Mam 21 lat. Jestem z Katowic. To wam wystarczy.
Ps. Mozecie mnie kojarzyc jako GreenAnimal lub PsykeeperPL
Pozdrawiam
Witam
Jeszcze nic nie pisałam tutaj, więc może wypada przedstawić się tym, którzy mnie jeszcze nie znają
Mam na imię Beata. Wiek raczej starszy jak na gracza dla ułatwienia podpowiem, że równoznaczny z otrzymaniem licencji na latanie w PW Dla miłośników astrologii duży kocorek. Pochodzę z małej miejscowości pośród gór Polski południowej.
Pasjonuje się gatunkiem fantasy ( ksiązki, filmy) jak również wiedzą tajemną w poważniejszym wydaniu. W gry MMORPG gram od paru lat, wcześniej kilka lat jRPG bardziej na konsole.
Przygodę na PW zaczęłam od wersji chińskiej na serwerze malezyjskim i z przerwami trwa to już przeszło 2 lata i jakoś nie chce się znudzić, więc pewnie jeszcze tu trochę zabawię
Ostatnio edytowany przez Ailreena (2009-12-22 11:08:31)