Wiedźmini w Perfect World
Gość
Witam was wszystkich wiem ze dopiero wrocilam do Wiedzminow i bardzi sie z tego ciesze niestety 5 min po moim powrocie ktos wlamal mi sie na konto clera i zabral wszystkie najcenniejsze rzeczy w wymiarze ok 80 mil czyli armor i reszte najleprzego eq i itemow
nie wiem czy to kogos cos obchodzi ale nie wiem co robic z ta postacia.Jest juz totalnie pusta i rzadko na niej bede nie wykluczajac faktu ze wogole
mysle ze najleprzym wyjsciem bedzie usuniencie llekarki z wiedzminow.. wiem ze Ali zalezy na moim powrocie ale no taka sytuacja nie wiem co robic.. mam jeszcze jednego alta archera ale ma dopiero 18 lvl a wiem ze wiedzmini przyjmuja od 60 lvlu wiec postaram sie jakos wbic ten lvl i do was dolaczyc jesli oczywiscie bedziecie tego chcieli .
Pozdrawiam
KaoruPL
Chamstwo.... ktoś inny musiał mieć hasła, może ta sama osoba co ma hasła do Kaoru? Klaudi Przykro mi
Nie mam słów na ludzi - dla innych to przestroga też... to już drugie takie zdarzenie jak gram na PW. Przy czym 1 to czyszczenie przez osobę która znała hasło. Klaudia nie martw się będę z Tobą chodził na TT do bólu i zrobimy nowy secik a nawet 2
Na takie słowa, aż uśmiech się sam maluje na twarzy
Gość
no nie ma ale ja w sumie i tak llekarki nie lvlowalam dam jakos rade Dziekuje Krzysiu za dobre slowa
w kazdym razie ktos zarobil 80 mil
coś Ty, nie poddawaj się, mnóstwo ludzi to spotyka, część zaczyna inna grę a niektórzy sie podnoszą powiedz co ci trzeba a sie jakos zoorganizuje
ja mam trochę swoich wydatków i spraw ostatnio związanych z pewnym prywatnym dwuosobowym eventem, ale jeśli tylko będę w stanie, postaram się udzielić jakiejś pomocy..
Gość
Dziekuje wszystkim za mile slowa ale naszczescie nie byl to moja glowna postac jak wiecie jest nia KaoruPL i dlatego jakos dam sobie rade niestety caly set na lvl 90 musze kupic od 0 ale mam wspanialego Męża w grze ktory jak tylko moze to mi pomaga wiec mysle ze dam rade
tak wiec jak by co to Karin_chian musi wbic lvl 60 i was odwiedze