Wiedźmini w Perfect World
Otóż nie znalazłem takiego tematu, a myślę że może się przydać.
Chciałbym złożyć podanie do naszej ukochanej gildyjnej Rady. Myślę że w New Hope dobrze wywiązywałem się z funkcji członka Rady, więc tak samo wywiązywał się i tutaj. Myślę także że kolejny executor nie zaszkodzi i gildii. (Ja też mam znajomych)
Kochana Rado proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam Koles
Nie jestem juz czlonkiem Rady ani Wiedzminem wiec nie wiem czy wypada mi sie wypowiadac na temat rady i jej kandydatow, lecz jako sojusznik i przyjaciel gildi (przynajmniej za tak owego sie uwazam) chcial bym sie dowiedziec
Czy twoim jedynym celem jest dostanie sie do rady dla tytulu Executora, chodzi ci o podniesienie swojego statusu "spolecznego"?
"Ja też mam zbajomych" - mógl bys to troszke rozwinac ? gdyz wszysty mamy znajomych na PW sluzacych nam pomocą.
"W New Hope dobrze wywiazywałem sie z funkcji członka rady" - Nie watpie leczy uwazasz ze tylko z tego powodu powinienes zostac radnym w Wiedzminach ?
Osobiscie nie zauwazyłem Twoich szczegulnych zasług dla gildi czy to na forum czy na PW,
Nie Mad nie chodzi mi o podniesienie swojego statusu społecznego. Chciałbym po prostu mieć większy wkład w gildie. Oczywiście pomagam jak mogę, bo przecież nie można poświęcić całego swojego czasu na pomoc.
Oczywiście nie uważam że jak byłem w radzie w New Hope to muszę być i tutaj. To jest tylko propozycja, zrozumiem jeśli Rada nie zaakceptuje mojego podania.
Gość
Koles .. napewno to rozpatrzymy
Gość
Sebiii nie moge wypowiadac sie za cała radę czy za Alę ale moim zdaniem jak narazie mamy odpowiednia ilosc osob w radzie sa to najblizsze i mysle ze najbardziej zaufane osoby przez Alicje jelsi chodzi o to czy od 1 lutego no zobacyzmy jak sytuacja sie zmieni jesli tylko bedzie wolne miejsce w radzie napewno wezmiemy twoja kandydature i Kolesia pod uwage
pozdrawiam
Z tego co mi wiadomo KolesPLL odszedł od wiedźminów , jeszcze przy mnie do SkyLine. Choć jestem tylko jedna z wielu osób z gildii sądze ,że sebii nadawał by sie do rady bo jego wiedza o PWI jest duzo i chętnie służy pomocą.
Gość
Sebi odpowiedz w zwiazku z twoja kandydatura zostanie wyslana do prywatnych wiadomosci w twoim profilu bardzo prosze sprawdzenie zakladki wiadomosci
hmm.. Długo o tym myślałem.. i postanowiłem spróbować
Chciałbym prosić o przyjęcie mnie do Rady.. Myślę, że wiele osób z gildii mnie zna, przynajmniej część lubi, a reszta nic do mnie nie ma.. Jestem lojanym członkiem gildii, na stanowisku Executor'a mógłbym się bardziej jej przysłużyć poprzez chociażby rekrutację nowych członków do naszej Rodziny.
Może niewiele pomagam czynem, ale staram się to nadrobić radami i opisami rozwiązywania problemów; stale staram się powiększać swoją wiedzę o świecie PW, by móc dzielić się nią z innymi..
Poza tym nie boję się różnego rodzaju "wyzwań" ( na TW zawsze staram się być, ostatnio ubiłem World Boss'a.. ;P) i staram się najlepiej jak mogę wykonywać zadania, które przed sobą postawię.
Tak pod koniec dodam że często bywam online i łatwo mnie spotkać, a poza tym staram się być miły i uprzejmy dla wszystkich; zachować kulturę na najwyższym możliwym poziomie.
PS.: Może przydałbym się też w CechuWilka, jako że często jestem online mógłbym tam swoim altem rekrutować chętnych Piszę o tym bo widziałem, że często pada pytanie "kto przyjmuje w Cechu?".. Ale to tak na marginesie.
Pozdrawiam serdecznie,
Damian ;] (zettPL)
Użytkownik
Widze, ze zecior sie wysilil to ja napisze mniej zeby nie bylo, ze zgapiam
. Chcial bym prosic o Executora w gildi, zeby nie musiec czekac az pojawi sie ktos mogacy invac graczy. Cos tam o PW wiem i raczej wszyscy mnie znaja
(a kto nie zna niech czasem poczyta GC xD).
xD <-- zawiera podpis, pozdrowienia i takie tam
Ostatnio edytowany przez ArkanumDitch (2010-02-24 19:55:55)
Jeśli o mnie chodzi, popieram jak najbardziej kandydaturę radyjka do rady Pomocny, aktywny, spoko gość i coś już wie o PWI (może nie przytłacza superwiedzą, ale wie na tyle dużo, żeby móc pomóc innym i dobrze sobie radzić). Ale... potrzebujesz też uznania pozostałych członków rady
Jeśli chodzi o cech wilka jesteś mile widziany, podaj nick alta i zaraz cię zaproszę, przydałaby się jakaś rzetelna osoba w cechu, bo póki co tylko ja tam zarządzam, a pomocy dla nowych nigdy nie za wiele . Zett jak przeczytasz tego posta to PM w grze.
Rada zagłosuje i wyniki przedstawię.
Arkanum... hmm... Powiem tak: spoko ziomek z ciebie, dobry wiedźmin, ostatnio na pole i nobie także pokazałeś że i jako tank jesteś coraz lepszy (powiem że mnie miło rozczarowałeś), co nieco znasz się na pwi. Ale czegoś mi tu wciąż brakuje... Być może nadawałbyś się na osobę podejmującą decyzje w gildii ale... myślę że jeszcze nie teraz. Brakuje mi u ciebie jeszcze czegoś co powinna mieć osoba w radzie... mianowicie podejmowanie przemyślanych decyzji i chęć sprawiania by ta gildia była lepsza.. U ciebie widzę że jeszcze zbyt dużo rzeczy robisz na spontanie, to jest dobre, ale nie we wszystkich sytuacjach. No i czasem za bardzo niesie cię chęć zarabiania kasy... a bycie w radzie to często "strata" kasy - tyle że z własnej woli, żeby komuś pomóc. I wierz mi tu nie chodzi tylko o to czy wszyscy cie znają i egzekutorem (lub wyżej) nie jest się tylko po to żeby invać innych do gildii. Nie zrozum mnie źle. Nie robię ci teraz na złość bo nie w tym rzecz, tylko myślę że to jeszcze nie twój czas..